ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ - ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ:

Κοραή 65 - Μοσχάτο, 18345

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ:

210 94 25 120

Αυτόνομα Συστήματα Ηλεκτροπαραγωγής με Φωτοβολταικά Eng

/ Αυτόνομα Συστήματα Ηλεκτροπαραγωγής με Φωτοβολταικά Eng

Αυτόνομα Συστήματα Ηλεκτροπαραγωγής με Φωτοβολταικά Eng

Τα Αυτόνομα Συστήματα Ηλεκτροπαραγωγής με Φωτοβολταικά, λόγω του χαμηλού κόστους αγοράς τους και του μεγάλου εύρους εφαρμογών τους, αποτελούν Παγκοσμίως το μέλλον και μια από τις βασικότερες πηγές για την παραγωγή της Ηλεκτρικής Ενέργειας.

 

Αυτόνομα Συστήματα Ηλεκτροπαραγωγής με Φωτοβολταικά  χρησιμοποιούμε γιατί :

 1. Ηλεκτροδοτούμε πολύ εύκολα και με πολύ χαμηλό κόστος μικρές κινητές εγκαταστάσεις, όπως τροχόσπιτα, καντίνες, πάγκους πλανόδιων μικροπωλητών, εργοταξιακούς οικίσκους, κ.α.
 2. Ηλεκτροδοτούμε αρκετά αποτελεσματικά και με πολύ χαμηλό κόστος μικρές ακίνητες εγκαταστάσεις, όπως διαφημιστικές πινακίδες, προειδοποιητικά σήματα οδών, φάρους, οικίσκους κεραιών κινητής τηλεφωνίας, εκκλησάκια, φυλάκια, μικρά αντλιοστάσια και πολλά ακόμα.
 1. Ηλεκτροδοτούμε μεγάλες ακίνητες εγκαταστάσεις και κτίρια, όπως εξοχικές και μόνιμες κατοικίες, αποθήκες, μαντριά, μοναστήρια,X κ.α., οι οποίες για τεχνικούς ή/και οικονομικούς λόγους δεν μπορούν να συνδεθούν με το Δημόσιο Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Γενικά οι βασικότεροι λόγοι που μας οδηγούν στην προμήθεια και στην εγκατάσταση ενός Αυτόνομου Συστήματος Ηλεκτροπαραγωγής με Φωτοβολταικά, είναι :

 1. Η πλήρης αδυναμία ή το πολύ υψηλό κόστος διασύνδεσης της ηλεκτρικής εγκατάστασης με το Δημόσιο Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.
 2. Οι πολύ μικρές καταναλώσεις που συνήθως έχουν βοηθητικοί χώροι όπως αποθήκες, φυλάκια, οικίσκοι, κ.α., οι οποίες καθιστούν ασύμφορη τη σύνδεση της ηλεκτρικής εγκατάστασης με το Δημόσιο Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.
 1. Η συχνότητα, η διάρκεια των διακοπών και η κακή ποιότητα του ηλεκτρικού ρεύματος που προμηθευόμαστε μέσω του Δημόσιου Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας σε πολλές περιοχές.
 1. Η δυνατότητα απαλλαγής από την καταβολή Δημοτικών Τελών και άλλων Φόρων.
 2. Την δυνατότητα ένταξης του αυτόνομου συστήματος σε επιδοτούμενα προγράμματα και επιχορηγήσεις.
 3. Άλλοι λόγοι, οι οποίοι προσμετρώνται συνήθως επικουρικά των προαναφερθέντων, όπως :
 • Οικολογική ευαισθητοποίηση, στην περίπτωση αυτόνομων συστημάτων με χρήση συστημάτων ηλεκτροπαραγωγής από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ).
 • Λόγοι γενικότερου επιστημονικού και τεχνολογικού ενδιαφέροντος.

 

 

Επισκεφτείτε την σελίδα με τα συστήματα και τα προϊόντα μας.

 

Μη διστάσετε να Επικοινωνήστε μαζί μας