ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ - ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ:

Κοραή 65 - Μοσχάτο, 18345

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ:

210 94 25 120

Αυτόνομα Συστήματα με Φωτοβολταικά, Μπαταρίες και Ηλεκτρογεννήτρια Eng

/ Αυτόνομα Συστήματα με Φωτοβολταικά, Μπαταρίες και Ηλεκτρογεννήτρια Eng

Αυτόνομα Συστήματα με Φωτοβολταικά, Μπαταρίες και Ηλεκτρογεννήτρια Eng

Τα Αυτόνομα Συστήματα που διαθέτουν φωτοβολταικά, μπαταρίες και ηλεκτρογεννήτρια εξασφαλίζουν για όλη τη διάρκεια του έτους συνεχή τροφοδοσία των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων με ηλεκτρικό ρεύμα, ανεξάρτητα από το μέγεθος της εγκατάστασης και το είδος των καταναλώσεων.

Άρα για όλα τα κτίρια, που η συνεχής λειτουργία της ηλεκτρικής εγκατάστασής τους είναι αναγκαία, η χρήση της ηλεκτρογεννήτριας είναι απολύτως απαραίτητη.

Με τη χρήση της ηλεκτρογεννήτριας μπορούμε να καλύψουμε απεριόριστα, 24 ώρες ημερησίως 365 ημέρες το χρόνο, την τροφοδοσία της ηλεκτρικής εγκατάστασης με ρεύμα όταν βρεθούμε σε κατάσταση ανάγκης, δηλαδή όταν συμβαίνουν ανεξάρτητα ή συνδυασμένα τα ακόλουθα :

  1. Όταν η μπαταρίες του συστήματος έχουν αδειάσει, και/ή
  2. Όταν οι καταναλώσεις μας είναι πάρα πολλές.

 

Ως προς τη λειτουργία αυτών των συστημάτων δύο είναι οι κυριότερες μορφές που εμφανίζουν :

  1. Χειροκίνητη εκκίνηση της γεννήτριας σε κατάσταση ανάγκης. Είναι ο οικονομικότερος τρόπος λειτουργίας αυτού του συστήματος γιατί η εκκίνηση της γεννήτριας γίνεται χειροκίνητα από το χρήστη. Ως εκ τούτου σύνθετοι αυτοματισμοί από την πλευρά του συστήματος για την εκκίνηση της γεννήτριας δεν είναι αναγκαίες. Επίσης δεν απαιτείται η γεννήτρια να διαθέτει αυτοματισμούς ή ακόμα και μίζα για την εκκίνησή της. Βεβαίως σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει ο χρήστης να αντιληφθεί ότι συντρέχουν λόγοι ανάγκης και να θέσει άμεσα τη γεννήτρια σε λειτουργία, κάτι όμως που πολλές φορές δεν είναι εφικτό, για παράδειγμα κατά τις ώρες του ύπνου.
  1. Αυτόματη εκκίνηση της γεννήτριας σε κατάσταση ανάγκης.Η περίπτωση αυτή είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και εξασφαλίζει την συνεχή τροφοδοσία των καταναλώσεων χωρίς τη συνεχή επιτήρηση και την επέμβαση του χρήστη σε καταστάσεις ανάγκης.

Ο χρήστης επισκέπτεται το σύστημα μόνο για επιθεώρηση, προληπτική συντήρηση και πλήρωση της δεξαμενής καυσίμου της γεννήτριας. Τα συστήματα αυτά εγκαθίσταται σε σπίτια, επιχειρήσεις, κεραίες κινητής τηλεφωνίας, φάρους, φυλάκια και γενικά σε κάθε εγκατάσταση που είναι κρίσιμη.

 

Επισκεφτείτε την σελίδα με τα συστήματα και τα προϊόντα μας.

 

Μη διστάσετε να Επικοινωνήστε μαζί μας