Η Εταιρεία

Posted by sesdomisi 11/02/2016 0 Comment(s)

Η Sun Energy Solution Α.Ε. είναι μια διαρκώς αναπτυσσόμενη τεχνική και εμπορική εταιρεία που υπηρετεί το τεχνικό έργο με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

Επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας είναι ο βέλτιστος ενεργειακός σχεδιασμός των τεχνικών μας έργων (οικίες, καταστήματα, χώροι γραφείων, ξενοδοχεία, κ.α.) και η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των διαθέσιμων ανανεώσιμων μορφών ενέργειας σε συνδυασμό με την αξιοπιστία και την οικονομική βιωσιμότητα της εγκατάστασης.

Η Sun Energy Solution Α.Ε. απευθύνεται σε όλους μας θέλοντας να δώσει αξιόπιστες τεχνικές λύσεις από το πιο μικρό μέχρι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Η πολυετής γνώση και εμπειρία των στελεχών μας στην μελέτη, την κατασκευή, τη λειτουργία και τη συντήρηση πληθώρας τεχνικών έργων (υδροηλεκτρικοί, αιολικοί  & φωτοβολταικοί σταθμοί, ατμοηλεκτρικοί σταθμοί, νοσοκομεία, κτίρια γραφείων, καταστήματα, οικίες, κ.α.) και οι δεκάδες ευχαριστημένοι πελάτες, εγγυώνται την αρτιότητα των υπηρεσιών μας.

Η Sun Energy Solution Α.Ε. δραστηριοποιείται και στον τομέα της πώλησης προιόντων τεχνολογίας και εξοικονόμησης ενέργειας, προσφέροντας στους πελάτες της παντός είδους λύσεις, αξιόπιστες και οικονομικές, στον τομέα του φωτισμού, της θέρμανσης, του κλιματισμού, του ζεστού νερού χρήσης και των αυτόνομων συστημάτων παροχής ηλεκτρικής ισχύος.

Επίσης διαθέτουμε ένα ευρύ πλήθος καινοτόμων τεχνολογικών προϊόντων εξοικονόμησης ενέργειας μέσω των οποίων επιθυμούμε να γνωρίσετε άμεσα και να εκτιμήσετε εύκολα τα δώρα που μας προσφέρει η φύση, καλύπτοντας ανέξοδα βασικές σας ανάγκες όπως είναι το φως, το ζεστό νερό, τη θέρμανση και τον κλιματισμό των χώρων.